" /> OM LÆRFEST

OM LÆRFEST

Hvad er Lærfest?
Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse om skole, læremidler og god undervisning. Lærfest så dagens lys i foråret 2022, hvor de tidligere messer, Skolemessen i Aarhus og Danmarks Læringsfestival i København, samlede kræfterne i det nye fælles nationale brand. 

Lærfest arrangeres af CFU’erne i Danmark i samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag. 

Hvor og hvornår?
Lærfest afholdes skiftesvis i hhv. Aarhus og København. I 2024 er det Københavns tur til afvikling. Det sker den 13. og 14. marts i Bella Center. Begge dage kl. 9-16. 

Hvem er messen for? 
Lærfest er for lærere, skolepædagoger, skoleledere, konsulenter og andre, der ønsker at få et indblik i nye læremidler og måder at berige og udvikle undervisningen i grundskolen og på ungdomsuddannelser på. 

Hvad sker der på messen? 
På Lærfest’24 udstiller undervisningsforlag og andre leverandører de nyeste digitale og analoge læremidler og øvrige resurser til grundskolen og ungdomsuddannelser. Udstillingerne kan opleves i hal B i Bella Center. Som besøgende har du her en unik mulighed for at gå i dialog med producenter og fagredaktører - og for at benytte de mange gode messetilbud.  

Du kan på messen opleve lang række oplæg, debatter og andre events. De fleste oplæg afholdes i lokaler ovenpå udstillingshallen.   

I år tilbyder vi to særskilt konferencedage:  

  • Onsdag d. 13. marts åbner vores temaspor: Ordblindesporet.   
  • Torsdag d. 14. marts afholder vi ledelseskonference målrettet skoleledelser i forbindelse med messen.  

Konferencedagene koster 1000 kr/dag ekskl. moms.   

Se program for ordblindesporet 

Se program for lederkonferencen

Hvad koster det?
Messen er gratis, men du skal være registreret for at deltage. Gå til tilmelding.

Skal man vise billet?
Når du ankommer til messen, viser du din billet på din telefon eller i printet udgave. Er du ikke registreret hjemmefra, hjælper vi ved indgangen. 

Hvordan finder jeg vej?
Bella Center ligger 5 minutters gang fra Metrostation Bella Center (Metrolinje M1). Der er indgang til messen indgang 2 fra Martha Christensensvej.

Hvad med parkering?
Der er p-pladser foran Bella Center. I automaterne kan du enten købe en dagsbillet eller du kan anvende parkeringsapp’en Easypark og betale for det antal timer, du parkerer. Lærfest har ingen særlige rabataftaler om parkering. 

Og mad og drikke?
Mad og kaffe på messen er for din egen regning. Der er mulighed for at benytte caféerne i Bella Center i løbet af dagen. 

Garderobe
Der er garderobe ved indgangen i Bella Center (indgang 2), pris 30,- kr.

Kig med online
Har du ikke mulighed for at deltage fysisk i messen, kan du få et lille kig med hjemmefra. Udstillerne har på årets messe mulighed for at optage deres oplæg, hvilket vil kunne tilgås via lærfest.dk på de to messe dage og frem til 30. juni 2024. 

 

Med forbehold for ændringer.