OM LÆRFEST

OM LÆRFEST

Hvad er Lærfest?
Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse om skole, læremidler og god undervisning. Lærfest så dagens lys i foråret 2022, hvor de tidligere messer, Skolemessen i Aarhus og Danmarks Læringsfestival i København, samlede kræfterne i det nye fælles nationale brand.

Hvor og hvornår foregår messen?
I 2023 afholdes Lærfest udelukkende i Aarhus. Det sker den 19. og 20. april i Musikhuset og i Aarhus Congress Center. Begge dage kl. 9-16.

Hvad kan du forvente?
På Lærfest’23 udstiller forlag og øvrige producenter af læremidler de nyeste digitale og analoge læremidler og øvrige resurser til grundskolen.
Som besøgende har du en unik mulighed for at gå i dialog med producenter og fagredaktører - og benytte de mange gode messetilbud. Herudover kan du deltage i en lang række oplæg, forlagskurser, paneldebatter og andre events, godt omgivet af faglig og kollegial messestemning. - Og det hele er gratis.
Det samlede program er klar 5. januar 2023 og vil kunne ses her på siden samt i messemagasinet, der sendes ud til alle skoler i Jylland og på Fyn.

Hvem er messen for?
Lærfest’23 er målrettet lærere, skolepædagoger, skoleledere, konsulenter og andre, der ønsker at få et indblik i nye læremidler og måder at berige og udvikle undervisningen i grundskolen på.

Hvordan deltager jeg?
Messen er gratis, men du skal registreres for at kunne deltage.
Der åbnes for registrering den 6. januar 2023.

Kig med online
Har du ikke mulighed for at deltage i selve messedagene, kan du alligevel få lidt af messen med hjemmefra. Udstillerne har på årets messe mulighed for at fremvise materialer online og/eller livestreame deres oplæg.
Dette vil kunne tilgås her fra hjemmesiden på de to messedage.

Konferencedag om skoleledelse
Også i år tilbyder vi en konferencedag om skoleledelse i forbindelse med messen i Aarhus. Ledelsessporet løber af stablen onsdag den 19. april og koster 1000 kr.
Programmet følger.