OM LÆRFEST

OM LÆRFEST

Hvad er Lærfest?
Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse om skole, læremidler og god undervisning. Lærfest så dagens lys i foråret 2022, hvor de tidligere messer, Skolemessen i Aarhus og Danmarks Læringsfestival i København, samlede kræfterne i det nye fælles nationale brand.

Hvor og hvornår?
I 2025 afholdes Lærfest i Aarhus. Det sker den 2. og 3. april i Aarhus Congress Center. Begge dage kl. 9-16.

Hvem er messen for?
Lærfest’25 er for lærere, skolepædagoger, skoleledere, konsulenter og andre, der ønsker at få et indblik i nye læremidler og måder at berige og udvikle undervisningen i grundskolen på.

Hvad sker der på messen?
På Lærfest’25 udstiller undervisningsforlag og andre leverandører de nyeste digitale og analoge læremidler og øvrige resurser til grundskolen. Udstillingerne kan opleves i Aarhus Congress Center. Som besøgende har du her en unik mulighed for at gå i dialog med producenter og fagredaktører - og for at benytte de mange gode messetilbud. 

Du kan på messen opleve lang række oplæg, debatter og andre events. Oplæggene afholdes i lokaler ved Hotel Radisson Blu, øverst i Aarhus Congress Center.  Også i 2025 tilbyder vi en særskilt konferencedag målrettet skoleledelser i forbindelse med messen. Konferencen løber af stablen onsdag den 2. april og koster 1000 kr. 

Hvad koster det?
Messen er gratis, men du skal være registreret for at deltage.  Skal man vise billet? Når du ankommer til messen, viser du din billet på din telefon eller i printet udgave. Er du ikke registreret hjemmefra, hjælper vi ved indgangen.

Hvordan finder jeg vej?
Aarhus Congress Center ligger side om side, 5-10 minutters gang fra banegården og rutebilstationen. Der er indgang til messen fra begge ender af Aarhus Congress Center: Frederiks Allé/Margrethepladsen og Sonnesgade/Godsbanen.

Hvad med parkering?
I p-kælderen og foran Hotel Radisson Blu er der 1000 parkeringspladser. Her kan du enten købe en dagsbillet, som koster 180 kr., eller du kan anvende parkeringsapp’en Easypark og betale for det antal timer, du parkerer. Lærfest har ingen særlige rabataftaler om parkering.

Og mad og drikke?
Mad og kaffe på messen er for din egen regning. Der er mulighed for at benytte caféerne og restauranterne i Aarhus Congress Center i løbet af dagen.

Gratis garderobe
Der er garderobe i kælderen ved Kongressalen. Garderoben i Kongressalen er bemandet.

Kig med online
Har du ikke mulighed for at deltage fysisk i messen, kan du få et lille kig med hjemmefra. Udstillerne har på årets messe mulighed for at fremvise materialer online og/eller livestreame deres oplæg. Dette vil kunne tilgås her fra hjemmesiden på de to messedage og frem til 30. juni.

Med forbehold for ændringer.