" /> Oplægsholdere

Oplægsholdere og paneldeltagere

Michala Schnoor

er erhvervspsykolog og partner i konsulentfirmaet Organisation, hvor hun arbejder med ledelses- og organisationsudvikling. Michala er forfatter til bogen Narrativ organisationsudvikling – at forme fælles mening og handling (2009/2015) og er medredaktør på den nyligt udkomne novellesamling Ansigterne på gangen – Ledelsesnoveller (2024), der skrevet med henblik på uddannelse og udvikling af ledere.

 

Claus Hjortdal

Claus er formand for Skolelederforeningen og LC-Lederforum. Claus har været skoleleder og næstformand for skolelederne fra 2007 og formand fra 2014. Claus var formand for regeringens udvalg for inklusionseftersyn og sidder pt med i partnerskabet ’Sammen om skolen’.

Stine Askov

Stine debuterede som forfatter i 2012 med romanen Bid, der var shortlistet til BogForums Debutantpris samme år. I 2014 fulgte romanen Kaninens år, i 2017 romanen, Bjørneklo, og i 2020 udkom romanen Katalog over katastrofer, der var nomineret til DR Romanprisen 2021. Senest har Stine udgivet romanen, Nøjsomheden i 2022 og novellen Nye-Gitte i novellesamlingen Ansigterne på gangen – Ledelsesnoveller i 2024.

Lise Tingleff Nielsen

Lise Tingleff Nielsen

Lise er chef for grundskoleområdet på EVA – Danmarks Evalueringsinstitut. Hun har tidligere været forskningschef på Professionshøjskolen UCC, ligesom hun har arbejdet som pædagogisk konsulent og underviser. Lise er ph.d. fra Aarhus Universitet og cand mag. i pædagogik og kommunikation fra Roskilde Universitet. Hun har senest skrevet bogen: ”Skoleudvikling – en praksisbaseret tilgang” (Dafolo 2022).

 

Karsten Mellon

Karsten ph.d., er ledelsesforsker, underviser på diplom- og masteruddannelser, ekstern lektor ved AAU og SDU, forfatter til ledelsesbøger: God ledelse (red., 2021), Ydmyghed i ledelse (2021) og Mod i ledelse (2021).

 

Lea Lund

Lea er ph.d. i uddannelsesforskning og seniorforsker – forsker i kompetenceudvikling i arbejdslivet.

 

Christel Aulkær Moll

Christel er lektor i skoleledelse og chefkonsulent – understøtter skoleudviklingsprojekter med fokus på ledelse.