" /> Om stande

Om stande

Stande på Lærfest

Stand i ACC - Kongressalen

Kongressalen er messens centrale udstillerområde, som for mange besøgendes vedkommende er det første sted, de søger hen. Salen er stor med højt til loftet. Her er ingen dagslys.

 

Stand i ACC - Balkonen

Balkonen ligger med sin placering oven over Kongressalen centralt og med synlig opgang fra Kongressalens store foyer. Balkonen kan ved mange besøgende opleves kompakt, og er temperaturen høj udenfor, kan det mærkes på balkonen. De balkonstande, der ligger ud mod foyeren har udelukkende skillevægge og ingen bagvægge.

 

Stand i ACC - Arkaden

I en del af arkaden, der løber hele vejen gennem Aarhus Congress Center, er der også en række messestande. Standene er placeret omkring indgangen til Kongressalen. Her er et stort flow af folk, og alle messedeltagere kommer naturligt forbi. Man må være indstillet på, at der også kommer folk, der skal i fitnesscenter eller blot bruger ACC som gennemgang. Der kan forekomme temperatursvingninger i arkaden, og det kan opleves ekstra koldt, varmt eller blæsende, alt efter hvordan vejret arter sig.

 

Stand i Musikhuset

Som nabo til ACC med en lille afstand til de øvrige messeområder ligger Musikhuset, der på messedagene også omdannes til et stort udstillerområde. Den smukke foyer er stor og åben med god plads og masser af lys. Hvis temperaturen er høj udenfor, kan det mærkes af indenfor.


Depotrum

Aarhus Congress Center (Kongressal, Balkon, Arkade):
Der er containere  til rådighed ved messeområdet. Hver udstiller har rådighed over et areal på én kvm. Hvis der er behov for yderligere plads til opbevaring, er de på udstillerens egen foranledning og regning. 

Musikhuset:
Der er lagerplads til rådighed i Musikhuset på 2. sal, hvortil der er elevator samt transportvogne. Hver udstiller har rådighed over et areal på én kvm. Hvis der er behov for yderligere plads til opbevaring, er de på udstillerens egen foranledning og regning.

 

Standpris

Kongressalen: 1.650 kr./kvm. 
Arkaden: 1.150 kr./kvm
Balkon: 
1.150 kr./kvm
Musikhuset: 1.150 kr./kvm

Prisen inkluderer: Hvide vægge, hylder, spotlys og trådløs internetforbindelse og 230 V – men ikke fx gulvtæppe. 

Kablet internetforbindelse: 750 kr. for begge messedage

Beløbene er excl. moms.

 

Standudstyr
Ekstra udstyr bestilles direkte hos udstillingsfirmaet BIGINI.

Connie Jung
T: +45 28 40 05 27
E: Connie@bigini.dk

 

IT kapacitet
Der er trådløst netværk til rådighed ved alle standene. Fast opkobling aftales med BIGINI. 

Standværter
Fra tirsdag kl. 16.00 er der standværter til rådighed for udstillerne i messeområderne.

Standnummer
Hver stand har ved reservationen fået tildelt et standnummer.

Standevents
Hvis en udstiller ønsker en ekstraordinær aktivitet på standen aftales dette senest fredag den 24. marts 2023 med projektlederen: Sara Sejrskild Rejsenhus, sara@via.dk


Salg af materialer

Der er mulighed for at sælge undervisningsmaterialer m.v. fra standen.


Mad og drikkevarer

Der må ikke udleveres mad og drikkevarer fra standen uden en skriftlig forhåndsaftale om betaling med ACC/Radisson Blu eller Musikhuset.
Kontakt for yderligere information om en evt. betalingsaftale: Tina Agesen-Pagh, tap@via.dk