" /> Praktisk info

Praktisk info

Gratis messedage
Deltagelse i fagmessen Lærfest er gratis – det gælder både indgang, udstilling og oplæg. Du skal dog være registreret for at deltage.  

Deltagelse i hhv. “Ledelseskonference” og “Ordblindesporet” koster 1.000 kr. ekskl. moms.  

Vis din billet på mobilen  
Du registrerer dig hjemmefra på lærfest.dk og viser billetten på din mobil, når du ankommer. Er du ikke meldt til, når du kommer, kan du registrere dig ved indgangen.  

Lærfest afholdes i Bella Center hal B – benyt indgang 2.  

Transport og parkering
Metrostationen Bella Center ligger blot 3 minutters gang fra indgangen til Lærfest.  

Du kan også tage bus til Bella Center, og der er cykelparkering.  

Hvis du kommer i bil, er der p-pladser rundt om Bella Centeret. Du kan betale via EasyPark og APCOA Flow. Se yderligere information på p-plads.  

Handicapparkering: Bella Center har tilgængelig parkering og brede gangstier/fortov.  

Spørgsmål vedr. parkering skal ske til Bella Centerets personale.  

Forplejning 
Mad og kaffe på messen er for din egen regning. Der er mulighed for at benytte caféerne i Bella Center i løbet af dagen.  

Garderobe  
Tasker og overtøj kan med fordel afleveres i den bemandede garderobe mod betaling.  

Officiel åbning
Onsdag den 13. marts 2024 kl. 9.00 åbnes Lærfest’24 officielt, når snoren klippes i Bella Center. Åbningstalen holdes af CFU-leder Line Maxen, CFU Absalon.  

Lederkonference og Ordblindesporet  
Onsdag den 13. marts 2024 danner Lærfest i samarbejde med Wizkids ramme for årets spor om ordblindhed. Deltagelse kræver særlig tilmelding og koster 1.000 kr. ekskl. momsSe program 

Torsdag den 14. marts 2024 inviterer Lærfest til Ledelseskonference. Deltagelse kræver særlig tilmelding og koster 1.000 kr. ekskl. moms. Se program.  

Corona-situationen

Vi forholder os til de eventuelle udmeldinger og restriktioner, der måtte være, når messen løber af stablen - og retter os naturligvis efter de til den tid gældende retningslinjer.