" /> Bestil stand og oplæg

Bestil stand og oplæg

Skal du være udstiller på Lærfest’24?

Stande

Som udstiller på Lærfest’24 i København har du forskellige muligheder for køb af en stand. 

Udstillingen af læremidler og andre ressourcer til skolerne er placeret i hal B i Bella Center med oplægslokaler på 1. sal. 

Standene har forskellige størrelser og prisen afhænger af standstørrelsen. Du kan orientere dig i standplanen, inden du booker en stand. Vi åbner for booking af stande til september. 

Tildeling af stand sker efter ”først til mølle” princippet - dog med en række samarbejdsrelaterede forhåndsreservationer. 

Se standplanen hér

Oplæg

Du kan, som tidligere, booke og afholde oplæg under messen. Oplægslokalerne er placeret på 1.sal lige over hallen. Derudover vil det også være muligt at streame dine oplæg eller lave et forudoptaget oplæg.

Læs om oplæg

Sidste frist for at indsende din oplægsbeskrivelse er 18. november 2023

 

Fakturering

Professionshøjskolen Absalon fakturerer på vegne af Lærfest'24 for stand, oplæg og andre tilvalg bestilt via bestillingsmodulet.

Bigini fakturerer for ekstraudstyr.
Bella Center fakturerer for forplejning.

Inden du bestiller stand, så læs denne vejledning…

 • Bemærk, ved tilmelding kan du opleve, at systemet tager lidt tid før det reagerer, så vær derfor tålmodig når du trykker på linket.

 • Vælg den stand du ønsker, at booke. Udfyld dine kontaktinfo og hvilke målgrupper din stand er relevant for m.m. – når du har valgt den ønskede stand, har du 20 minutter til, at færdiggøre din booking.

 • Tryk på ’Fortsæt’ i bunden af siden.

 • Vælg eventuelle oplægslokaler, netværksmiddag, annoncer i messe magasin m.m.

 • Bemærk, allerede solgte oplægslokaler vil stå som udsolgt og er ikke klik-bare. Når du vælger et ledigt oplægslokale, vil det fremstå som udsolgt og lokalet vil fremgå af din oversigt til højre i billedet.

 • Tryk ’Fortsæt’ når du har lavet dine tilvalg.

 • Du får herefter en oversigt over de udfyldte info og dine valg, tryk ’Fortsæt’ når du har kontrolleret oversigten.

 • Bekræft dine fakturainfo som ordreansvarlig eller vælg en anden som ordreansvarlig og udfyld felter.

 • Tryk ’Fortsæt’ når du er færdig.

 • Din ordre er herefter gået igennem og du kommer videre til din redigeringsside, hvor du kan ændre dine informationer eller tilføje køb af annoncer m.m. på et senere tidspunkt.

 • Du modtager ligeledes en bekræftelse på mail som kontaktperson. Står du også som ordreansvarlig, modtager du også en bekræftelse som ordreansvarlig.
  I din bekræftelses mail, er der et link til din ordrebekræftelse, så du kan tilgå den på et senere tidspunkt og redigere ved behov.
  Bemærk, at booking af stand, oplægslokaler og annoncer er bindende ved bestilling. Se gerne vores Regler og Retningslinjer.

Åbner først den 27. september 2023 klokken 12.00